Här är knepet svenskarna missar: Bli kvitt mögel och stank

Tak med stora fukt och mögelskador

Här är knepet svenskarna missar: Bli kvitt mögel och stank – på 24 timmar

Nu behöver du inte längre baka bullar eller tända doftljus för att dölja lukten av mögel, cigarettlukt eller blöt hund när du ska ha gäster som kommer på besök.
Testa smarta metoden som angriper källan och eliminerar lukten för gott.
– Ozoneair kommer även åt de lukter som klarar sig fast djupt i säten, mattor och textilier, säger grundaren Johan Lundberg.

Intresserad? Kontakta Ozoneair direkt här: 0771-366 366

Det var drygt fyra år sedan som den svenska luftrenaren Ozoneair introducerades och sedan dess har tusentals svenskar upptäckt att det både är enkelt och billigt att se till att inte bara lukterna, utan också källan till odörerna, helt elimineras.
– Det enda du måste göra själv är att ansluta Ozoneair till ett eluttag, sen sköter den resten, säger Johan Lundberg, företagets grundare.

För Ulla-Britt blev det en oerhörd lättnad när hon slapp betala 20 000 kronor för saneringsfirman och istället kunde köpa Ozoneair för 4 000.
– Det var nästan löjligt enkelt att få bort det mögel som ansatt mitt garage under 17 år. När besiktningsmannen kom fick garaget inte ens någon anmärkning. Möglet var borta, säger hon.
Behöver du bli kvitt mögel eller dålig lukt? Beställ Ozoneair här

Dyrt med sanering
Mögel är en stor bov och mer än en tredjedel av Sveriges villor är drabbade av jordbakterier och mögel. Läckage och kondens skapar förutsättningar för mögel att spridas och det sprider sig snabbt på jakt efter ny fukt.

Även om man åtgärdar luftfuktigheten med hjälp av fläktar och går på möglet med bekämpningsmedel så finns fortfarande tiotusentals sporer kvar – tillsammans med den jordliknande lukten.
– Det är dyrt att åtgärda också. Att anlita saneringsfirmor för att få bort mögel och cigarettlukt är dyrt. Det kan kosta uppåt 20 000 kronor och då åtgärdar man ändå inte mattor, textilier och stoppningar som kapslar in lukten, säger Johan Lundberg.
Här kan du läsa mer om hur Ozoneair fungerar

Medvetna husspekulanter går gärna vidare till ett annat objekt om de kan undvika möglet. Mögel är inte bara en hälsofara, utan kan också förstöra byggmaterial. Det är därför man vill undvika mögelangrepp till varje pris.
– Men fler och fler svenskar har fått upp ögonen för är att det både är billigare och mer effektivt att använda den svenska luftrenaren Ozoneair.

”Räcker med ett par behandlingar”
Eftersom Ozoneair fyller hela utrymmet med ozongas som sipprar in överallt där mögelsporer och dålig lukt kan gömma sig, så förlorar de sina allergiframkallande egenskaper.
– Det brukar räcka med några enstaka behandlingar för att få den dåliga lukten att försvinna för alltid, säger Johan Lundberg.
Testa direkt, här beställer du Ozoneair

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?