Här är produkten som kan göra saneringsföretagen arbetslösa

Ozoneair mögel mögelskada oroad kvinna

Här är produkten som kan göra saneringsföretagen arbetslösa

Mögel och dålig lukt ger inte bara en otrevlig boendemiljö, det kan även vara farligt för hälsan. För att bli av med problemen har husägare tidigare tvingats anlita professionella saneringsfirmor, något som både kan ta tid och kosta mycket pengar. Med Ozoneairs smarta produkt kan du dock bli du av med dålig lukt och mögel helt själv – på bara några timmar.

Behöver du bli kvitt mögel eller dålig lukt? Beställ Ozoneair här

Mögel och unken luft är problem som många husägare tampas med. Studier har visat att mer än 30 procent av alla svenska villor med krypgrund är drabbade av allt från mögel till jordbakterier.

För dig som upptäcker mögel och dålig luft är det viktigt att snabbt göra något åt det eftersom att dålig inomhusluft kan ge upphov till allvarliga hälsoproblem. Mögel kan exempelvis öka risken för astma och även leda till luftvägsinfektioner, andningsproblem och nedsatt mental förmåga. Liknande problem kan uppstå till följd av bakterier och andra mikroorganismer i luften.

– Ju längre du vistas i ett mögligt hus desto värre kan problemen bli. Det gäller inte bara fysiska besvär utan du kan även börja känna dig nedstämd rent psykiskt, berättar Johan Lundberg, grundare av företaget Ozoneair som utvecklat en unik metod för att bli av med mögel och dålig lukt.

För att lösa problemen har husägare tidigare varit tvungna att vända sig till professionella saneringsföretag, vars tjänster kan kosta tiotusentals kronor. De traditionella metoderna för att bli av med mögel och dålig lukt bygger dessutom på olika toxiner och kemikalier som kan vara farliga i sig.

Läs mer: Så här fungerar Ozoneairs lösning.

Aldrig varit enklare
Ozoneair har därför utvecklat en revolutionerande produkt, baserad på 10 års laboratoriestudier, som istället tar efter naturens sätt att eliminera mögel, bakterier och dålig lukt. Hemligheten bakom produkten är gasen ozon, som är naturens sätt att bryta ner mikroorganismer. Ett tydligt exempel på hur det fungerar i naturen är den friska doft du kan känna efter ett åskoväder då halterna av ozon är extra höga.

Ozoneairs produkt simulerar den processen och omvandlar syre till ozon genom ett enkelt knapptryck. Ozonet sprids sedan i huset, sommarstugan, båten eller husvagnen där produkten är placerad och bryter ner mögel, bakterier och andra mikroorganismer. Allt du behöver göra är att ställa in hur stor yta som ska rengöras och sedan trycka på start.

– Det är inte bara den mest avancerade ozonluftrensaren på marknaden det är också en riktig gör-det-själv-produkt. Med andra ord har det aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt och du gör det för en bråkdel av kostnaden för att anlita en saneringsfirma, avslutar Johan Lundberg.

Läs mer om hur Ozoneair fungerar och beställ ditt exemplar här

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?