Lars blev av med mögellukten i stugan på ett dygn: ”Bästa jag köpt”

Röd friggebod sedd från skogen

Lars blev av med mögellukten i stugan på ett dygn: ”Bästa jag köpt”

Lars Karlssons sommarstuga luktade instängt och unket i flera år.
Han testade slutligen Ozoneair – och blev kvitt stanken på ett dygn.
– Det är utan tvekan det bästa jag har köpt, säger han.

Intresserad? Kontakta Ozoneair direkt här: 0771-366 366

Det är vanligt att sommarstugor, garage eller förråd luktar unket när de har stått orörda under en längre tid. Lars Karlsson, 55, har en sommarstuga i Hultsfred och berättar att de alltid har haft en källar- och mögellukt i den.
– Vi testade en mängd olika metoder för att få bukt med problemet, allt från renodlad utsugning till att vädra ur stugan. Det har fungerat på kort sikt men sedan kom lukten tillbaka, säger han.

”Koppla in den och vänta”
Efter att ha provat i princip alla kända metoder utan resultat köpte Lars Ozoneair. Den lånar principer från naturen och omvandlar befintligt syre i luften till ozon för att eliminera bakterier, mögel och lukt på ett naturligt sätt – allt du som användare behöver göra är att koppla in den i ett eluttag och vänta i några timmar. Lars hade Ozoneair inne i huset i ett dygn och ställde den under huset nästa dygn. Efter det var all lukt helt borta. 

Eftersom att han köpte Ozoneair har han kunnat använda den vid ett flertal tillfällen. Han berättar att han senast placerade den i en friggebod som stank av katturin och att lukten försvann direkt.
– Ozoneair är utan tvekan det bästa jag någonsin har köpt. Att den kostade så lite gjorde mig lite förvånad; det var billigare att köpa produkten än att hyra den från en saneringsfirma. 

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?