Det räcker inte med att vädra – Ozon som luktborttagare

Det finns en del lukter vi gärna vill slippa. Unken doft orsakad av fukt och mögel är ett exempel. Att vädra kan hjälpa tillfälligt men ofta kommer odören tillbaka. Genom att använda ozon som luktborttagare kan du få en frisk doft på bara några timmar.

I instängda utrymmen frodas bakterier och skapar en unken lukt som sätter sig i allt från inredning till byggmaterial. Om man vädrar ersätts bara luften i utrymmet. Men genom att använda ozon som luktborttagare får du även bukt med bakterierna i luften som orsakar den dålig lukten

Enkelt och miljövänligt

Orsaken till den dåliga lukten ofta sitter kvar inne i väggar och textilier. Det kan därför vara svårt att vädra eller tvätta bort lukten med kemikalier, hur mycket du än försöker. Ozon är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer och kan tränga in även i inredningen. Ozon är med andra ord både ett effektivt och miljövänligt alternativ.

Ozon som luktborttagare

En stinkande doft kan indikera på fukt eller mögelskador i ditt hem, de kan även vara dåligt för vår hälsa att vistas i sådana miljöer. Men även gamla jympadojor, avlopp och diverse prylar vi har i garaget kan ge ifrån sig oönskade odörer vi helst vill slippa.

Genom att använda ozon som luktborttagare eliminerars effektivt mögelsporer som kan finnas i luften och därmed försvinner också den fräna och unkna doften. Allt du behöver göra är att placera in maskinen i utrymmet du vill rengöra, ställa in rätt yta, trycka på start och lämna rummet. Inom några timmar har luften blivit frisk och lukterna försvinner permanent. Tänk på att djur, växter och människor inte ska finnas i utrymmet som renas.