Mirakelmaskin kan rädda dig från mögel – här är svenskarnas betyg

Bild av upprörd kvinna som tittar på mögel i taket

Mirakelmaskin kan rädda dig från mögel – här är svenskarnas betyg

Du vet känslan när katten missar kattlådan, när det luktar mögel i källaren eller när man köpt sommarhus i skärgården – som stinker av cigarettrök?
Nu upptäcker fler och fler svenskar mirakelprylen som tar bort lukten – och möglet – helt naturligt.
– Oj, vad effektivt! Trodde aldrig att jag skulle få bort den trista mögellukten i källaren! Det gick verkligen snabbt och nu känns det superfräscht!, säger användaren Sandra.

Intresserad? Kontakta Ozoneair direkt här: 0771-366 366

Dålig lukt kan få vem som helst på dåligt humör. Alla hund- och kattägare har nog någon gång upplevt det starka obehaget när älsklingen inte kunnat hålla sig eller råkat kissa utanför. 
– Trots att vi går ut med vår gamla schäfer händer det olyckor inne ibland och snart började det lukta starkt av urin, säger Klara.

Urindoften från djur är svår att få bort och dessutom kan det ge hunden eller katten en anledning till att vilja gå till samma ställe och göra ifrån sig igen. Klara upptäckte Ozoneair som tar bort lukt med hjälp av att syret i luften omvandlas till ozon. 
– Inga problem att få bort den lukten med maskinen, säger hon.

Helt naturligt
En annan doftbov är cigarettrök. Tråkigast är det när man köpt en bil eller ett hus som luktar inpyrt.
– Efter att ha använt Ozoneair i några timmar luktade bilen precis som ny. Jag kan inte tro att en cigarett någonsin har tänts i bilen. Fantastiskt! säger Björn, som testat succéprodukten.

I sommarhuset som Peter köpte i skärgården var det inrökt och luktade ovädrat. Även den gången var det Ozoneair som klarade jobbet. 
– Det var bara att sätta igång den. Att det kunde vara så enkelt! säger han.

Det som låter som ett mirakel är i själva verket en generator som använder samma mekanismer som sker i naturen.  Om du någon gång känt den rena, klara doften efter ett åskregn, så har du också känt verkan av ozonet som verkar i naturen. Precis på samma sätt fungerar Ozoneair omvandlar vanligt syre till ozon. När produkten har gjort jobbet luktar det fräscht igen – precis som efter ett åskregn.

Slipp kemikalierna
Det är när luften blir inlåst och ozonet inte kommer åt som är anledningen till att dofterna stannar kvar inne. Vi är vana vid att använda starka kemikalier och mycket gnuggande för att få bort lukten. Men nu behövs alltså inte det längre.

Ozoneair framkallar elektroniska urladdningar när syre passerar produkten. Då omvandlas syret till ozon som har kemiska egenskaper som bryter ned dålig lukt och mögel till koldioxid och vatten.
– Ozoneair är 100 procent säkert – ozon är ju naturens egen reningskraft. Inga kemikalier eller gifter tillförs under behandlingen och nästan alla våra kunder är mer än nöjda, säger Johan Lundberg, företagets grundare.

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?