Om Ozoneair

Ozoneair  är ett svenskt teknikföretag specialiserade på ozonrengöring. Vårt huvudkontor finns i Luleå. Vårt fokus är tydligt: ​​att producera högkvalitativa reningsprodukter som är lätta och framförallt säkra att använda med innovativ teknik.

I samarbete med

Vår berättelse

Grundare Johan Lundberg blev frustrerad med dåliga lukter i sin familjs sommarhus. Under åren har de försökt med många rengöringsprodukter som kom med stora löften. Ingenting fungerade. Lukten var fortfarande där.

I samarbete med forskare byggdes en prototyp av produkten utformad för att angripa mögel och dålig lukt. Prototypen testades i Lundbergs illaluktande sommarhus. Otroligt nog var lukten borta.

Deras produkt fungerade så bra att den faktiskt lockade finansiering från EU med flera. Produkten blev sedermera känd som Ozoneair.

Svenska innovation med
global användning

  • Mer än 25 000 Ozoneair produkter används varje dag i hus, lägenheter, hotell, fordon och arbetsytor i 14 olika länder. Våra kunder omfattar 50 + kommuner, landsting, myndigheter, polisen, räddningstjänsten och skolverket med flera

Några av våra kunder

Vår vision

Lundberg finner det konstigt att inte fler har sett fördelarna med ozon. “Det är 3000 gånger mer effektivt som klorin och helt miljövänlig “, säger han. Deras lösning måste vara minst lika effektiv som traditionell rengöringsteknik, men utan att använda kemikalier och toxiner. Resultatet är att Ozoneair inte bara är 100% miljösäkert men faktiskt effektivare än konventionella rengöringsmetoder. 

 

Hitta till oss

  • Ozoneair AB

Ozoneair AB

Adress

Handelsvägen 19
973 45 Luleå, Sverige

Öppettider

Måndag till Fredag (08:00 – 17:00)

Telefon

0771-366 366