Ozoneair eller ozongenerator?

DeAtt rengöra med ozon är inget nytt! Ozonrengöring är en effektiv metod för att bli av med dålig lukt, mögel, bakterier och virus. På marknaden finns idag en mängd aktörer med olika typer av aggregat i en rad olika prisklasser.

Vad är då skillnaden mellan en vanlig ozongenerator och Ozoneair’s produkter? När du köper en produkt från Ozoneair får du en effektiv och lättanvänd produkt och ett garanterat resultat. Vi är så säkra på vår sak att vi erbjuder en nöjd kund-garanti! Är du inte nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Ozongeneratorer va tidigare endast tillgängliga för saneringsfirmor och andra fackmän som tar ut stora summor för att sanera ditt hem från lukt och mögel. Dessa aggregat finns på marknaden att köpa även för privatpersoner för några tusenlappar. Dock kräver de mycket av dig som användare. Du bör ha stora förkunskaper om ozon och hur det reagerar i olika situationer och miljöer. Dessa aggregat kräver inte bara att du har stora förkunskaper om ozon. Du måste också veta hur mycket ozon den specifika maskinen genererar och hur mycket ozon som krävs för det utrymme där du tänkt använda den. Du måste även hålla koll på hur länge du ska behandla utrymmet för att få ett bra resultat. Har du inte stenkoll på detta kan du orsaka bestående skador på ditt hem och dina ägodelar. Utsätter du ett utrymme för för mycket ozon under för lång tid kan syror bildas. Det är syrorna som i sin tur kan skada elektronik, plaster och gummi.

Utvecklad för dig som konsument

Ozoneair har utvecklat en produkt med dig som kund i åtanke. Du slipper betala saneringsfirman tiotusentals kronor för att komma hem och göra samma behandling du själv enkelt kan utföra med Ozoneair’s produkter. Du behöver inte heller oroa dig för att förstöra ditt hem, tack vare att maskinerna från Ozoneair är så lätta att använda. Det enda du behöver göra är ställa in kvadratmeterytan på utrymmet du vill rena, sen sköter maskinen resten själv.

Du får ett anpassat reningsprogram med rätt ozonmängd och en optimal behandlingstid. Efter avslutad behandling stänger maskinen av sig själv och du kommer tillbaka till ett rent och fräscht hem, fritt från lukt och mögel. Maskinen genererar ozon i intervaller. Mögelsporer, partiklar och luktämnen får på så vis möjlighet att skingras och risken att ozonet reagerar med samma ämne två gånger minimeras. Det är när ozonet reagerar med samma ämne flera gånger som syror kan uppstå, den risken undviker du med Ozoneair’s maskiner.

Vi ger dig alltså en lättanvänd och pålitlig maskin som inte kräver några förkunskaper från dig. Med produkter från Ozoneair får du ren luft i ditt hem på ett effektivt sätt utan att riskera att ditt hem eller dina ägodelar tar skada.

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

BIld av mögel och av ett öppet fönster

Smarta prylen får bort möglet – helt utan kemikalier

Bor du i en villa med krypgrund? Då är risken stor att drabbas av unken lukt, jordbakterier eller mögel.