Så blev han kvitt renoveringsmöglet

Bilder av mögel bakom innervägg, under golv samt vid fönster

Så blev han kvitt renoveringsmöglet

Det luktar illa, det kan vara skadligt för dig – och kosta mycket pengar om det leder till fuktskador.
Ett av tre svenska hus har allvarliga mögelskador, men det finns ett enkelt sätt att bli kvitt problemet.
– Lukten i villan försvann efter bara någon dag, säger Roger Johnsson, 42.

Intresserad? Kontakta Ozoneair direkt här: 0771-366 366

Roger Johnsson är 42 år och arbetar som forskare på Luleå Tekniska Universitet. När han renoverade sin villa för ett par år sedan upptäckte han möglet.
– När jag började riva såg jag att det var svart bakom väggarna. Det luktade illa och jag insåg att det var mögel – men trots att jag slängde ut precis allt satt odören kvar i väggarna, säger han. 

En av tre villor i Sverige är drabbade av mögel och stanken kan vara svår att bli av med, oavsett hur mycket man vädrar eller skrubbar med klor eller andra skadliga kemikalier. Allt fler upptäcker Ozoneair som på bara ett dygn hjälper dig att bli kvitt mögellukten, helt utan kemikalier eller gifter.

”Oskadliggör bakterier”
Johan Lundberg är en av företagets grundare. Han berättar att Ozoneair använder sig av naturens process för att eliminera lukten.
– Du har förmodligen någon gång tänkt på att doften efter ett åskväder är speciell, då mängder av ozon släpps ut i luften. Den principen använder Ozoneair. Processen är enkel; du pluggar in generatorn och lämnar den i rummet du vill bli kvitt stanken i under ett dygn, sedan är lukten borta, möglet neutraliserat och de skadliga bakterierna oskadliggjorda, säger han.

För att hitta en effektiv metod för att bli av med mögellukten i sin villa sökte Roger på nätet och hittade Ozoneair. Han bestämde sig för att prova och ett par dagar senare var hans hus helt fritt från såväl mögel som bakterier och obehagliga dofter.
– Jag har inte känt av någon lukt alls sedan jag köpte Ozoneair, den försvann direkt och det kändes tryggt att veta att jag kunde slutföra renoveringen utan att andas in skadliga partiklar.

 

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?