Smarta prylen får bort möglet – helt utan kemikalier

BIld av mögel och av ett öppet fönster

Smarta prylen får bort möglet – helt utan kemikalier

Bor du i en villa med krypgrund? Då är risken stor att drabbas av unken lukt, jordbakterier eller mögel. Problemen innebär inte bara av en otrevlig miljö att vistas i – det kan även vara en hälsofara.
– Med Ozoneair blir du av med dålig lukt och mögel på bara ett par timmar, säger Johan Lundberg, grundare.

Intresserad? Kontakta Ozoneair direkt här: 0771-366 366

Möttes du av mögel eller en unken doft när du kom hem efter semestern? Du är inte ensam – över 30 procent av alla svenska villor med krypgrund är drabbade av allt från mögel till jordbakterier.
– Många som har dessa problem är desperata efter att hitta en snabb lösning och ser sig om efter olika alternativ. När de har testat vår produkt blir de förvånade av hur enkel den är att använda – och att de blir av med problemen på bara ett par timmar, säger Johan Lundberg, en av Ozoneairs grundare.
Vill du veta mer om Ozoneair? Klicka här

Ozoneair säljer en unik produkt som använder principer från naturen för att bli kvitt mögel, bakterier och unkna dofter som kommer från bland annat byggmaterial, kläder och möbler. 

Omvandlar syre till ozon
Ozon besitter den unika förmågan att bli av med lukt och mögel med hjälp av syreatomer. Ozon är en molekyl som består av tre syreatomer (O3). Två av dessa bildar en grundläggande syremolekyl, det syre vi andas (O2). Den tredje syreatomen kan lossna från ozonmolekylen och fästa på molekyler av andra ämnen – och därigenom förändra dess kemiska sammansättning, något som eliminerar både lukt och mögel.

 

Ozoneair fungerar så att elektroniska urladdningar framkallas när syre passerar en del av den. Dessa gör att syret omvandlas till ozon, innehållande kemiska egenskaper som reagerar med dålig lukt och mögel – och bryter ner det till koldioxid och vatten. Allt du som konsument behöver göra är att koppla in sladden i eluttaget.

Fri från kemikalier
Eftersom produkten enbart använder sig av principer från naturen är Ozoneairs miljöpåverkan inte bara i princip noll – den är med sitt kemikaliefria innehåll också ett hållbart val för dig som konsument.
– Vi har lånat kemi från naturen i stället för att använda oss av kemikalier. Det finns inget liknande på marknaden i dag, säger Johan Lundberg.
Så här fungerar Ozoneair

Trots att produkten bara har funnits tillgänglig att köpa i drygt fyra år berättar Johan att den redan har fått både ett stort genomslag och positivt gensvar.
– Att vistas i ett mögligt hus under längre tid kan inte bara ge dig fysiska problem, du kan även börja känna dig nedstämd rent psykiskt. I princip alla våra kunder är nöjda med resultatet av Ozoneair och vi är så säkra på vår produkt att vi erbjuder våra kunder att prova den i två veckor. Är man inte nöjd får man skicka tillbaka den – hittills är det ytterst få som valt att göra det, något vi är stolta över.

FAKTA: Det här är Ozoneair
Naturen tar bort olika typer av mikroorganismer och dåliga lukter på egen hand med hjälp av ozon (O3).  Eftersom att utrymmen inomhus inte får samma mängd ozon är de mer påtagliga för mögel och dålig lukt. Ozoneair® omvandlar syret i rummet till ozon. Detta ozon angriper dålig lukt och mögel – på samma sätt som det gör i naturen. Genom en naturlig process återgår snart ozonet tillbaka till syre och lämnar en frisk och fräsch doft i rummet.
Läs mer om hur Ozoneair fungerar och beställ ditt exemplar här

Vilken storlek sak jag välja?

En av de absolut vanligaste frågor vi får från våra kunder är: Vilken storlek behöver jag? Vår motfråga är då: Var ska du huvudsakligen använda den?

Ozoneair eller ozongenerator?

Att rengöra med ozon är inget nytt! Men vad är det som gör Ozoneair så unikt, och vad skiljer Ozoneair från andra ozongeneratorer?